If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравеите колеги искам да попитам имам 156 2.4 жтд но фаровете не светат както трябва биат високо и то яко и искам да попитам някои знаели каде може да ми полират фаровете и да ми ги нагласат да светат както трябва и каква цена е горе доло мерси
за София има фирма/или човек,несъм сигурен/който идва и ги полира на място/мой колега го прави наскоро /а за реглаж на фаровете би трябвало във всеки пункт за ГТП да го правят иначе съм чувал че в надежда имат хубава техника на хела в хеед 91
алфа ромео 156 1.8 тс -на части
алфа ромео 164 2.0тс -на части
нисан примера п10 1,6 16в хечбек
sigpic
Здравеите колеги искам да попитам имам 156 2.4 жтд но фаровете не светат както трябва биат високо и то яко и искам да попитам някои знаели каде може да ми полират фаровете и да ми ги нагласат да светат както трябва и каква цена е горе доло мерси
Като за начало провери крушките дали са легнали на местата си правилно. Ако не е това, отзад на фара има едни шестограми - единия е за ляво-дясно, другия за горе-долу.
п.п. Полирането може и сам - вземаш си водна шкурка, паста за полиране - има описано във Форума. Няма да помогне много - повечето пъти трябва да се отвори фара и да се почисти рефлектора - ако не е започнал да се лющи.
Comment